Jouw project op Nudge.nl

 

Laat mensen meedoen aan jouw project! Ook staan er 200 organisaties klaar om jou verder te helpen.

Start jouw project

 

Nudge ondersteunt projecten die de wereld beter maken. Alles wat je hier vindt is praktisch, concreet en haalbaar, zodat andere nudgers er meteen mee aan de slag kunnen.

Geef jouw project een zetje

Samen helpen we om jouw project tot een succes te maken. Door je project op Nudge te plaatsen kan je de hulp inschakelen van de nudgers en van de Vrienden van Nudge om jouw project een zetje te geven.

  1. Mensen uit de community helpen je. Jij omschrijft waar je hulp bij nodig hebt: van meedenken tot de handen uit de mouwen steken.
  2. Organisaties bieden hulp aan. De Vrienden van Nudge leveren allemaal Vriendendiensten: van gratis producten tot juridisch advies of vergaderruimte.

Stappen

Binnen een paar stappen staat je project op Nudge en kan je aan de slag. 

  1. Stuur je project naar ons op via het formulier "Start project". 
  2. We controleren je project en nemen contact met je op.
  3. Je project komt online: tijd om je vrienden en buurt erbij te betrekken. Vraag ze om mee te doen, om een reactie achter te laten en feedback te geven.
  4. Schakel de hulp in van de Vrienden van Nudge.

Je wil met jouw project de wereld mooier maken. Het gaat niet om jouw persoonlijk belang maar om een bijdrage aan je omgeving.

In jouw project worden de handen uit de mouwen gestoken. Het heeft een positief geluid en is dus geen protestactie.

Je project komt op de Nudge kaart te staan. Zorg dus dat nudgers uit je omgeving mee kunnen doen met jouw project.

Projecten staan op onze website om er andere nudgers bij te betrekken. Hier heb je zelf een grote rol in. Zorg dus dat je jouw netwerk activeert!