Nudge Vrienden Events

 

18 september t/m 8 oktober 

MicroBattle 2019: doe mee met een team van collega's

Kleine acties lijken vaak maar weinig verschil te maken, maar als je ze met een hele horde mensen uitvoert sla je samen toch echt een deuk in een pakje boter. Nudge en Squarewise dagen daarom alle bedrijven, instellingen en organisaties uit om mee te doen aan de MicroBattle. In deze challenge trek je samen met je collega's ten strijde tegen andere teams en scoor je punten met eenvoudige, duurzame acties. Ondertussen zorgen we met z'n alleen voor echte impact. Dus geef je op en doe mee!

Meer info en aanmelden

Microbattle-duizenden-klein-acties.png

30 september | Grant Thornton

Nudge Vriendenbijeenkomst  

Op 30 september organiseren Nudge en Grant Thornton een Vriendenbijeenkomst over impactmeting. Zet het alvast in je agenda!

Meer info en aanmelden

Vriendenbijeenkomst-GT-30-september.jpg

17 oktober 15:00-20:00 | De Groene Afslag, Laren

Save the date: Green Elephant workshop 

Een unieke workshop voor pragmatische vernieuwers uit diverse sectoren. Bij Green Elephant werken we samen aan duurzame businessmodellen van de toekomst. 

Wat je kunt verwachten:

  • Inzichten over de toepasbaarheid van een concept als Circulaire Economie, Biomimicry, Cradle to Cradle, Blue Economy voor je eigen organisatie
  • Kruisbestuiving en verbinding met mensen uit diverse generaties en sectoren
  • Manieren om extra creativiteit aan te wenden bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen
  • Extra motivatie en commitment om gelijk aan de slag te gaan

Meer info en aanmelden

Green-Elephant.jpg

21-23 oktober | Nederland

Nudge Global Impact Challenge

Word jij één van de 90 jonge talenten van de Nudge Global Impact Challenge 2019? Grijp jij de kans om je te ontwikkelen als leider van de toekomst? Stap jij in een uniek internationaal netwerk van jonge professionals? En wil jij met hulp van Nudge jouw meest innovatieve en creatieve plan realiseren om veel impact te creëren binnen jouw organisatie, netwerk, stad etc.?

Meer info

challenge-800x800.jpg