Over Nudge

 

Over NudgeTeamSuccesverhalen

 

De visie van Nudge

De wereld om ons heen maakt belangrijke veranderingen door. Die gaan gepaard met grote uitdagingen. Dit besef dringt steeds meer door en zorgt dat mensen er iets aan willen bijdragen om het beter te maken. Vaak lijken die initiatieven – groot en klein - op elkaar. En mensen weten niet altijd dat dit ook dichtbij kan zijn. Nudge wil dat mensen en organisaties elkaar kunnen vinden. Om zo samen op te kunnen trekken. Dat versnelt en versterkt. En dat is precies wat we willen.

 

Onze missie

Nudge is een bedrijf met een missie: wij willen blijvende gedragsveranderingen realiseren bij individuen en organisaties op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid. Dat doen we door hen te betrekken bij projecten en campagnes die op prikkelende wijze ander gedrag stimuleren. Niet alleen bedenken wij die projecten; we voeren ze ook uit. Wij geloven dat elke duurzame verandering telt en dat veel kleine duwtjes uiteindelijk tot grote sprongen voorwaarts leiden. Inmiddels hebben wij op deze wijze meer dan 80.000 individuele en ruim 200 zakelijke partners aan ons weten te binden. Het gaat Nudge om impact. Daarom komt onze winst volledig ten goede aan het uitbreiden en versterken van onze activiteiten. Want onze groei is ook groei richting de best denkbare wereld voor iedereen.

 

Een sociale onderneming

Nudge is een sociale onderneming. Dit betekent dat onze diensten gericht zijn op duurzame en sociale resultaten. Maar ook voldoen we aan normen over transparantie en de wijze van verantwoording afleggen. Onze winst is gericht op de continuïteit van Nudge en het uitbreiden en verbeteren van onze activiteiten.

 

Image
 

 

 

Nudgers

Iedereen die zich op ons platform heeft aangemeld, wordt nudger. Als nudger speel je een onmisbare rol in het creëren van de impact die onze projecten tot een succes maken. Door mee te denken, te doen en te delen. Elk stapje is belangrijk. Samen maken we het verschil. Doe je ook mee? Maak een account aan!

Als nudger blijf je op de hoogte van duurzaam nieuws en inspiratie via onze Update, doe je mee aan projecten in jouw buurt, en kan je de hulp van professionals inschakelen.

 

 

 

Vrienden van Nudge

De Vrienden van Nudge zijn organisaties, groot en klein, die Nudge een warm hart toedragen. Ze zien het belang in van onze missie en dragen bij aan het vervullen hiervan. Dit doen zij niet alleen met een financiële bijdrage, maar ook met vriendendiensten: het inzetten van kennis, ruimte, diensten of materiaal om andere vrienden en nudgers verder te helpen. Zo versterken we elkaar.

 

 

 

 

Gratis professionele hulp van de Vrienden van Nudge

Kan jouw initiatief of organisatie een zetje gebruiken? Schakel de professionele hulp in van de Vrienden van Nudge! Van workshops tot producten, werkplekken, design-werk en juridisch advies.

 

 

Samenwerken met Nudge

De grootste impact heb je als je samenwerkt. We werken met een groot netwerk van partnerorganisaties om het verschil te maken in de wereld. Dat kan op vele manieren, elke samenwerking is er een op maat.

 

 
Nudge_Vrienden van Nudge.png

Vrienden van Nudge

Deze organisaties hebben één ding gemeen: de gedeelde ambitie om het verschil te maken in de wereld. Via workshops, bijeenkomsten en gratis vriendendiensten delen de Vrienden van Nudge expertise en kennis, inspireren ze elkaar en trekken ze samen op om hun ambities te realiseren.

Meer over Vrienden van Nudge Vrienden Events
 
Nudge_GLC.png

Nudge Global Impact Challenge

De huidige economie vraagt om nieuwe leiders die met frisse blik het voortouw nemen. Voor hen heeft Nudge een acht maanden programma ontwikkeld dat jonge talenten uit de hele wereld inspireert en motiveert om deze rol op zich te kunnen nemen.

Organisaties Young professionals
 
Nudge_Campagnes.png

Campagnes

Of het nou gaat om het geven van invulling aan een duurzaam doel voor jouw organisatie, of meedenken in het formuleren daarvan, wij kunnen helpen. Door een campagne op maat te ontwikkelen. Eentje die past bij jouw organisatie en jouw doelen. Want verbinden en in beweging krijgen is wat wij kunnen.

Ga met Nudge aan de slag
 
Nudge_Nudge Local.png

   Nudge Local

Met Local heeft Nudge haar platform schaalbaar gemaakt naar gemeenteniveau. Zo kunnen wij invulling geven aan de behoefte van gemeenten om zelf regie te kunnen voeren over het verbinden en mobiliseren van inwoners en organisaties binnen de gemeente. Hierdoor kan het lokale duurzame ambitieniveau versneld, verbreed en versterkt worden.

Meer over lokale platforms
 
Nudge_Company Challenge.png

Company Challenge

Een idee heb je nooit alleen. Gelukkig maar, want samen je energie steken in de zoektocht naar het beste en meest uitvoerbare idee en deze concreet maken inspireert en geeft energie. Door alle werknemers in beweging te krijgen, gaat jouw organisatie meebewegen.

Beweeg jouw organisatie
 
Nudge_Sprekers.png

Sprekers

Hoe kunnen we de uitdagingen van deze tijd het beste aanpakken? Het verhaal van Nudge kan het beste verteld worden door Jan van Betten, de oprichter. Jan spreekt graag over: leiderschap, bottom-up verandering en hoe je wonderen doet gebeuren.

Neem contact op

 

 

€14.958

74% behaald:

 

Crowdfunding loopt tot: 31 mei

Doneer