Inspiratie uit de 'eetbare stad' Todmorden

"We had no money. We had no desire for money. We had no strategy document. And we were gonna take action. We didn't wait for permission. We just did it." En nu geldt de eetbare stad Todmorden overal ter wereld als lichtend voorbeeld.


  • Door

    Team Nudge

    31 januari 2013

Mary Clear is een van de initiatiefnemers van Incredible Edible in Todmorden. Tijdens een Cohabitat Gathering in Polen hield ze haar verhaal - aanstekelijk, vol Engelse humor en enorm inspirerend. "We are ordinary people. We found out: rules are rubbish. You can make a choice with your life."

Haar advies aan de zaal? "Just do it! The prisons in England are full. I checked. The prisons in Poland are full too. I checked. Just do it." Zou je wel willen, maar aarzel je nog? Kijken!

Schreeuw het van de daken!


Reacties 1

Supernudger 5 februari 2013

Schitterend..inspirerend en vol humor...zo heeft de wereld een kans...